GROUPE KUSTERS Vogeloverlast bestrijding en meer...

Stacks Image 55
ONZE DRONES KUNNEN ZONDER GROTE KOSTEN ZICHTBAAR MAKEN WAT NORMAAL UITSLUITEND MET EEN HOOGWERKER KAN !


Onze Drone (RPAS) of (UAS) specialisten zijn opgeleid bij het gerenommeerde BAFA (Drone university)
Wij voeren CLASSE II vluchten uit waarvoor onze mensen zijn opgeleid en gecertificeerd, ook de noodzakelijk luchtvaart-verzekeringen alsmede de registratie van onze toestelen zijn altijd up to date !

Wij dienen telkens de geografische ligging van een object vooraf te bekijken om een inschatting te maken van de te volgen procedures. In veel gevallen kan er direct zonder veel papierwerk gevlogen worden tot 45 meter hoogte. Echter in sommige gevalen dient er vooraf toestemming te worden gevraagd aan de dienst luchtvaart en kan en mag er uitsluitend in klasse 1a of 1b worden gevlogen. Of op specifieke dagen en uren wel of juist niet.

Vanzelfsprekend zijn er voor calamiteiten afwijkende regels mogelijk !

Vraag naar de mogelijkheden.

Hieronder ziet u enkele foto's genomen met een 4K camera
Stacks Image 67
Stacks Image 103
Stacks Image 75
Stacks Image 97
Stacks Image 105
Stacks Image 99
Stacks Image 101
Stacks Image 112
Stacks Image 114
Stacks Image 116
Stacks Image 129
Stacks Image 133
Stacks Image 135
Via onderstaande linken kunt u zelf al zien wat de mogelijkheden zijn op dit moment boven uw domein, let op ! Deze kaart veranderd voortdurend door de NOTAMS en andere tijdelijke afwijkingen, deze kaart geeft uitsluitend het grondgebied van België of NEDERLAND weer !. De regelgeving zal halverwege 2018 in heel Europa meer naar elkaar toe groeien en eenvoudiger worden in alle landen van Europa.
Stacks Image 139